Termelés

Výroba ATTACK

Az ATTACK, k.f.t. előállító üzeme

Az ATTACK vállalat saját gyártócsarnokaiban állítja elő termékeit, az előállítást öntöttvas és acél biomassza kazánokra, fali gázkazánokra és öntöttvas állókazánokra osztva.
Az ATTACK, k.f.t. a kazángyártás legújabb és legmodernebb technológiáival rendelkezik (robotizált hegesztő részleg, lézeres részleg,CNC részleg, hajlítás aktív szögmérés mellett,...), ami több területen kimagasló a jelenlegi európai standardot tekintve, valamint jelentősen növeli a végtermékek minőségét.
A biomassza-tüzelésű kazánok gyártásában minden feltevéssel az európai piac vezetővállalatává válhatunk.
Önálló részt képeznek a termékek komponensei számára kialakított raktárhelyiségek, valamint a kész áruk számára kialakított raktárhelyiségek.

Az ATTACK, k.f.t. biomassza kazánjainak előállítási technológiája

Az ATTACK, k.f.t. acél biomassza kazánjainak előállítása saját fejlesztés alapján történt, az ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel összhangban. Maga a kazántest előállításánál minden műveletre a vállalaton belül kerül sor, azaz nem élünk az együttműködés lehetőségével. Ezzel a rendszerrel képesek vagyunk ellenőrizni az előállított kazánok kiváló minőségét.
Maga a kazántest előállításánál minden műveletre a vállalaton belül kerül sor, azaz nem élünk az együttműködés lehetőségével. Ezzel a rendszerrel képesek vagyunk ellenőrizni az előállított kazánok kiváló minőségét.

Laserové delenie materiálu

Lézervágás

Technológia: Bystronic

Ennél a folyamatnál a legmodernebb lézervágási technológiát alkalmazzuk, a CNC Bystronic lézervágógépeket. Svájci kiváló minőségű hasítógépekről van szó, amelyekek nagyteljesítményű lézersugárral működnek. A lézervágás előnye az ATTACK termékek alkatrészeinek nagymértékben pontos égetése.

Ohraňovanie

Hajlítás

A robotizált hegeszéshez a CLOOS vállalat hegesztőterületeit vesszük igénybe. Ennek előnyei a kiváló minőségű testekben és a magas termelékenységben rejlenek.

Robotizované zváranie

Robotizált CNC hegesztés

Technológia: Romat® hegesztőrobotok

A robotizált hegeszéshez a CLOOS vállalat hegesztőterületeit vesszük igénybe. Ennek előnyei a kiváló minőségű testekben és a magas termelékenységben rejlenek.


Nyomás alá helyezés és kiviteli ellenőrzés

Ennél a műveletnél a kazán hőcserélője a maximális üzemi nyomás 1,5-szeresének van kitéve. A kazán hőcserélőinek nyomás alá helyezésével garantáltak az elsőosztályú kazánok. A kiviteli ellenőrzés alatt minegyik kazán az ellenőrző rendszer működési tesztjein ment keresztül. A kiviteli ellenőrzés 100% -os termékminőséget garantál.

Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
A Cégről