Szolár panelek

Síkkollektorok

Flat collectorLapos abszorberrel, amit erősen izolált keretbe foglalt, speciálisan szilárdított üveggel védenek. A napkollektorokban a hőhordozó egy különleges fagyálló folyadék, ami az abszorber alatti réz csővezetékben áramlik. Az ATTACK síkkollektorokat kiváló ár-érték arány jellemzi. Ideális megoldás HMV (használati melegvíz) és medence fürdővízének előállításához.

Vacuum collector


Vákuumcsöves napkollektorok

Duplafalú, üveg vákuumcsövekkel, alul rézcsövekkel, melyben a termikus folyadék áramlik. A szelektív abszorber felület az üvegcső belső oldalán található. A napsütés maximális kihasználása érdekében a vákuumos csövek mögött parabolikus fényvisszaverő tükrök vannak. A rézcsövekben lévő magas hőmérséklet tökéletesen izolált védelméről a vákuum gondoskodik. Ezek magasabb teljesítményű kollektorok az átmeneti és téli időszakokban. Felhasználásukat a HMV melegítése és a fűtésrásegítés indokolja.

A napenergia kihasználhatósága

mapA Nap gyakorlatilag kimeríthetetlen, biztonságos és megújuló energiaforrás, amely az év nagy részében elérhető. A Nap energiájának kihasználása hozzájárul életmódunk tartós fenntartásához, és nem terheli meg a jövő generációit. Önmagában a napenergia felhasználásának nincs semmilyen negatív ökológiai hatása, az ATTACK napkollektorok teljes élettartama alatt, ami a feltételeink szerint 20 és 30 év között mozog.

A Föld felszínére irányuló éves napenergia mennyisége 10000-szer nagyobb, mint a jelenlegi egy éves világméretű energiafelhasználás!

A napsütés intenzitásának tekintetében Szlovákia egyes régiói között nincs nagy különbség, de a legmelegebb és leghidegebb régiók közötti különbség is csak 15% Szlovákiában. Így tehát az a fontos inkább, hogy megfelelő, dél felé orientált napos helyen legyenek elhelyezve a napkollektorok, és nem az, hogy Szlovákia melyik régiójában lakik. A napsütés intenzitása az év folyamán változik. A legtöbb napenergiára a nyári hónapokban tehetünk szert, amikor az intenzitás a legnagyobb. Szlovákiában a legtöbb napsütést júliusban jegyzik, a legkevesebbet december és január között. A legtöbb sugárzás délben esik a Földre.

Az attack napenergia technika minősége

A napkollektorok a tekintélyes európai Solar Keymark tanúsítvány birtokosai. Csúcsminőségű, automatizált és szabadalmaztatott technológiával készülnek, ami hosszú élettartamot és vonzó dizájnt biztosít. A magasan szelektív abszorber (elnyelőlemez) lézeresen van összehegesztve a réz csőrendszerrel, abból a célból, hogy elérje a maximális hőátadást a hővezető folyadékkal.

A napkollektorok az EN 12975-2 európai szabvány szerint vannak bevizsgálva. PALIVO
Megjelenített mennyiség: 244896
Teljesítmény szerinti csoportosítás: teljesítmény Tartalom szerinti csoportosítás: teljesítmény
Megjelenítés módja: KépekkelTáblázat képekkel
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
A Cégről