Attack /

Akkumulációs tartályok

Accumulation tankAz ATTACK, s.r.o. társaság az akkumulációs tartályok legnagyobb gyártója Szlovákiában, és a legszélesebb választékot kínálja.

A tartályok különböző változatai

Az ATTACK AK, AS akkumulációs tartályok az akkumulációhoz és a hőenergia szállításához a kazánból a biomasszára,pl. ATTACK DP, DPX, PELLET 30 Automatic Plus, WOOD & PELLET stb. szükséges minőségi acélból készülnek.
Ráadásul az ATTACK AS modell el van látva egy hőcserélővel, amelyet a szolárrendszerhez lehet csatlakoztatni.

Az ATTACK HR, HRS akkumulációs tartályok minőségi acélból készültek, amelyek nem csak a víz akkumulálására szolgálnak, hanem belső zománcozott tartállyal a HMV előállítására is.
Az ATTACK HRS modell el van látva egy hőcserélővel, amelyet a szolárrendszerhez lehet csatlakoztatni. Az ilyen típusú tartályokba be van építve egy magnézium anód a HMV tárolókba a fokozott korrózióállóság ellen.

Tároló tartályok ATTACK TUV, TUVS készült kiváló minőségű acélból készült, és nem csak, hogy állja meg a helyét a fűtés, de úgy tervezték, a fűtés, de a célja a HMV egy integrált réz spirál.
Model ATTACK TUVS is fel van szerelve egy hőcserélő kapcsolatot a naprendszerben.

ATTACK S – Az ATTACK AK típusból indul ki. A belső tárolóba be van építve egy lemez és réteges cső, amely a víz rétegeződősét teszi lehetővé a hőmérséklet szerint. Ez a kialakítási elem biztosítja a különböző hőmérsékletű vízrétegeket a bemeneteknél és kimeneteknél.
ATTACK SS - Az ATTACK AS a ATTACK S típusból indul ki. El van látva egy hőcserélővel, amelyet a szolárrendszerhez lehet csatlakoztatni.
Megjelenített mennyiség: 244896
Teljesítmény szerinti csoportosítás: teljesítmény Tartalom szerinti csoportosítás: teljesítmény
Megjelenítés módja: KépekkelTáblázat képekkel
Oldal: 1 2 3
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
A Cégről