Profil

ATTACK, s.r.o.

A CÉGRŐL - Az ATTACK s.r.o. (Kft.) bemutatása

  • Szlovákia legnagyobb hőtechnika gyártója.
  • Legbővebb fűtőtermék választék magas hatékonysággal földgázra, LPG -propánra, szilárd tüzelőanyagra, pelletre.
  • A cég export tevékenysége a világ több mint 30 országában Európában, Ázsiában és Amerikában eléri az értékesítés 75%-át.
  • Az ATTACK s.r.o. cég ISO 9001 minőségbiztosítással rendelkezik.

Az ATTACK s.r.o. - európai gyártó, mely az egész világba exportál

Az Attack s.r.o. a legnagyobb szlovákiai hőtechnika gyártó. A gyártást 1995-ben stacionáris kazánokkal kezdte és fokozatosan bővítette termelését a mai szintre, mára már széles választékban gyártanak falra szerelhető kondenzációs és atmoszférikus kazánokat, stacionáris kazánokat, gázosító kazánokat, pelletégető kazánokat, szilárd tüzelőanyagra szolgáló kazánokat és melegvíz tárolókat..

A cég a középméretű vállalkozások közé tartozik, kb. 5000 m2 beépített, és kb. 1000 m2 fedetlen területen található.

Rendszeresen részt veszünk hazai és külföldi hőtechnikai kiállításokon, melyeken a cég egy sor díjat és oklevelet szerzett, egészen az aranyérmekig.

Ocenenia

Az összes kazán alkotó elemei világmárkájú gyártóktól származnak, melyek a legmodernebb technológiákkal készülnek, a gyártást kamera és számítástechnikai rendszerek felügyelik, és a legprogresszívebb berendezésekkel és módszerekkel kerülnek tesztelésre.

Fűtőanyagként földgázt vagy LPG-propánt használunk. A biomassza felhasználói számára szilárd tüzelőanyag égetésére szolgáló öntvénykazánokat ajánlunk (fa, szén, koksz), vagy acélból készült fa gázosító kazánokat (pirolitikus), pellet égető kazánokat, melyek magasabb hasznosítási fokkal dolgoznak és kímélik a környezetet.

Az ATTACK s.r.o. valamennyi termékét saját gyártócsarnokaiban gyártja, saját fejlesztéssel rendelkezik, szerkesztő osztállyal, értékesítéssel és exporttal a külföldi piacokra. A cég méretét és minden tevékenységét magasan képzett menedzser csapat és egy tulajdonos biztosítja, így lehetővé téve, hogy rugalmas és ügyfélbarát cég legyen.

ATTACK s.r.o. export tevékenység

Az ATTACK s.r.o. cég termékeit majdnem minden EU országba, Ukrajnába, Oroszországba és más Oroszországtól keletre levő ázsiai országokba exportálja. A termékkínálat széles skálája kielégíti a különböző országok ügyfeleinek legnagyobb részét, ahol különböző fűtőanyagokat részesítenek előnybe.
Nagy sikerrel indult be a biomassza égető acél kazánok gyártása, melyeknél a cég a legmodernebb technológiát alkalmazza.
A biomassza égető kazánok gyártásával minden feltételnek megfelelünk, hogy az európai piac vezető gyártójává váljunk.
A személyes hozzáállás minden vevőhöz, az előzékeny tárgyalások, és a megbízhatóság gyorsan a közös bizalom szintjére emel, ami biztosítja számunkra a vevői kör bővülését további országokban.

ATTACK Slovakia

Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
A Cégről