Fapellet tüzelésű kazánok

FAPELLET TÜZELÉSÉRE SZOLGÁLÓ KAZÁNOKPellets

A fapellet tüzelésére szolgáló ATTACK PELLET 30 AUTOMATIC Plus kazánok modern kazánok, amelyek tüzelési technológiájukkal kímélik a környezetet, miközben a felhasználónak a faelgázosításhoz hasonló kényelmet nyújt. Családi házak, nyaralók, kis létesítmények, műhelyek és hasonló objektumok fűtésére szolgál.

ÉGŐK BIOMASSZA-ÉGETÉS

Az égő teljesen automatikusan működik, a szükséges hőszolgáltatástól kezdve a tüzelőanyag adagoláson, elektronikus begyújtáson, bemelegítésen, égésen, kikapcsoláson, kiégésen, tisztításon át készenléti üzemmódba történő átkapcsolásig.
PALIVO
A kazán égéstérrel és csöves hőcserélővel rendelkezik. A hőcserélő mögött az égéstermék a gyűjtőkéménybe jut, amelyet a karima 180˚- os elfordításával függőlegesre vagy vízszintesre lehet állítani. A kazántestben fapelletre szolgáló beépített égő található.

Az ATTACK PELLET 30 Automata Plus kazán megrendelésre kiegészíthető csavaros tüzelőanyag-adagolóval (1,5 m), amely biztosítja a folyamatos tüzelőanyag-adagolást, valamint 450 literes pellet tárolóval (a tároló méretei 1 024 x 705 x 830 mm) is bővíthető.

Egy másik alternatíva a külső textiltartály használata, az ún. big-bag. Az ATTACK® kazánban történő fapelletek tüzelésekor csak minimális a hamuképződés, amelynek mennyisége függ a pelletek minőségétől és az elhasznált tüzelőanyag 1 %-át jelentik.
Megjelenített mennyiség: 244896
Teljesítmény szerinti csoportosítás: teljesítmény Tartalom szerinti csoportosítás: teljesítmény
Megjelenítés módja: KépekkelTáblázat képekkel
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
A Cégről