Kondenzációs gázkazán

A kondenzációs kazánok felhasználása majdnem univerzális. A mindennapi tapasztalat azt mutatja, hogy a kondenzációs kazánok felhasználható 80/60°C hatásfoka akár 98%. A modern szerkezetnek és az égésszabályozónak köszönhetően minden nagyobb hatékonysággal dolgozik, mint a hagyományos kazán. A hosszútávú megfigyelések alapján a hagyományos megoldással szemben akár 30 %- os megtakarításra lehet számítani a tüzelőanyag-fogyasztást tekintve:
  • Premix kerámia égő - Az ATTACK kazánok speciális mikrolángos premix égővel vannak ellátva, kerámialapokból összeállítva, a tüzelőanyag előkeverésével és nagyon alacsony kibocsátással, vízszintes helyzetben beszerelve. Ez az égő nagyon megbízható és hosszú élettartamú. Elektronikus gyújtás, a láng ionizációs ellenőrzése, kiváló modulációs tartomány és alacsony zajszint jellemzi. A keverési szettet az egyszerű hozzáférés és karbantartás alapján tervezték.
  • Hőcserélő (öntöttvas-al) - TA kazántest csöves bordás ATTACK hőcserélővel van kialakítva, amelynek teljes hatékonysága 109,5%. Tizenegy fűtővíz átjáróból áll három hő fokozattal, amelyek lehetővé teszik az égési gázban levő vízpára effektív kondenzációját. A lamellás egység hegesztés nélküli, maximálisan mechanikus szilárd és feszes, garantálva a hosszú élettartamot és a nagyon alacsony üzemi zajt.
  • Zajszigetelés - Minden ATTACK kazánváltozat hozzáadott zajszigeteléssel ellátott, amely a burkolat belső fala. Ezeknek az óvintézkedéseknek, a folyamatos teljesítménymodulációnak és a minőségi komponenseknek köszönhetően az ATTACK kazánok zajszintje nem lépi túl a 45 dB-t.
  • Kondenzátum elvezetés - Az összes ATTACK kondenzációs kazán alapfelszereltségében megtalálható a teljes integrált kondenzációs kivezetés, amely más médiák szintjére van kivezetve, beleértve a hulladék szifont az ellenőrző nyílással.
  • Kiegészítő tartozékok – térhatásúszabályozók - A térhatású szabályozók - chronothermek új sorozata egyszerűen kezelhető, magas minőségű, megbízható, energiatakarékos és modern kialakítású. A CR 11006 szabályozó lehetővé teszi az ekvitermikus szabályzást – a kazán automatikus beállítása a külső hőmérséklet alapján, egyszerűen beállítható heti program, a kazán kényelmesen irányítható a helyiségből.
PALIVO
Megjelenített mennyiség: 244896
Teljesítmény szerinti csoportosítás: teljesítmény Tartalom szerinti csoportosítás: teljesítmény
Megjelenítés módja: KépekkelTáblázat képekkel
Termékek
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
A Cégről