Kazánok fára és szénre FD

Az ATTACK FD öntöttvas melegvizes szilárd tüzelésű kazán egy modern hőforrás öntöttvas hőcserélővel. Az előírt|ATTACK FD tüzelőanyag az ATTACK FD kazán számára a feketeszén, koksz vagy fa. A kazánt lakások és családi házak fűtésére tervezték. A követelmények alapján minden kazánnak rendelkeznie kell hűtő hőcserélővel és biztonsági szeleppel. A koksz tüzelőanyag használatánál javasolt a mozgatható rostély.


Módosítások


Az ATTACK FD beépítésébe tervezett átalakító készlet lehetővé teszi a kazán átalakítását fapellet tüzelésére, illetve már megvásárolt és beszerelt ATTACK FD kazánokba is:Horak FD

  • A nemesacél ATTACK 30 égő alapja az tüzelőanyag – pellet – lehullása az tüzelőanyag-adagolóból a befolyó csövön és csövön keresztül a rostélyra, ahol az égés folyik. Az égő teljesen automatikusan működik, a szükséges hőszolgáltatástól kezdve a tüzelőanyag adagoláson, elektronikus begyújtáson, bemelegítésen, égésen, kikapcsoláson, kiégésen, tisztításon át készenléti üzemmódba történő átkapcsolásig.
  • BIOHEAT a szabályozott tüzelőanyag-ellátás elvén működik A fa pelletek a pellet adagolóból a bevezető tömlőn keresztül a rostélyra esnek, ahol elégnek. A BIOHEAT elektronikus gyújtású, amely automatikusan begyújtja a pelleteket, amelyek a rostra esnek. A begyújtás csak azt követően kezdődik, hogy a termosztát utasítást ad az égőnek.

Módosított öntöttvas kazán pellet

FD Modifikovany
  • Az ATTACK FD PELLET öntöttvas melegvizes szilárd és pellet tüzelésű kazán egy modern hőforrás öntöttvas hőcserélővel, ahol az előírt tüzelőanyag az ATTACK FD kazán számára a feketeszén, koksz vagy fa. A beépíthető BIOHEAT nemesacél égővel fapellet tüzelésére is alkalmas. Állítható teljesítménnyel, 8–30 kW között, a rostély automatikus tisztításával, automatikus gyújtással, ellenőrzött bekapcsolással és az égés folyamatának befejezésével az FD öntöttvas testbe egyszerű szilárd (fa, koksz és szén) és pellet tüzelésű kazánt kapunk. A kazánt lakások és családi házak fűtésére tervezték.

  • Az ATTACK FD BIOHEAT öntöttvas melegvizes szilárd és pellet tüzelésű kazán egy modern hőforrás öntöttvas hőcserélővel, ahol az ATTACK FD kazán számára előírt tüzelőanyag
    a feketeszén, koksz vagy fa. A beépíthető BIOHEAT nemesacél égővel fapellet tüzelésére is alkalmas. Állítható teljesítmén - nyel, 6–25 kW között, a rostély automatikus tisztításával, automatikus gyújtással, ellenőrzött bekapcsolással és az égés folyamatának befejezésével az FD öntöttvas testbe egyszerű kombinált szilárd (fa, koksz és szén) és pellet tüzelésű kazánt kapunk. A kazánt lakások és családi házak fűtésére tervezték.
PALIVO
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
A Cégről