Faelgázosító kazánok SLX

Az ATTACK SLX PROFI, LAMBDA Touch faelgázosító kazánok családi házak, hétvégi házak, kisüzemek, műhelyek és hasonló objektumok takarékos és környezetvédelmi szempontból kímélő fűtésére készültek. Az ATTACK SLX kazán előírt tüzelőanyaga a száraz fa. A töltő adagoló teljes kihasználása mellett lehetséges a 8–12 órán át tartó folyamatos tüzelés. A kazán normán felüli térfogatú betöltő kamrája (200-230l), amely hosszabb fűtési időt biztosít egyszeri fűtőanyaggal való megtöltés esetén.

Az ATTACK 7000 – az SLX változat hatékonyabb csöves „égéstermékvíz“ hőcserélővel felszerelt. A hőcserélőben speciális mozgatható turbulátorok találhatóak, amelyek fékezik a hőcserélőn át haladó füstgáz turbulens áramlását, valamint megakadályozzák annak képződését, így magasabb lesz a hőcserélő acélfalán keresztül a fűtővízbe irányuló hőátvitel. A turbulátorok egyidejűleg a hőcserélő tisztítására is szolgálnak, aminek segítségével a leghatásosabb működési paraméterek elérése esetén – magas hatásfok – esetén is tisztán tartják azt. Az ATTACK SLX kazáné pedig meghaladja a 91 %-ot.

Össztársadalmi szempontból környezetbarát, fa biomassza tüzelésére alkalmas forrásról van szó, amely CO2 semleges tüzelőanyag. A káros emisszió-képződést tekintve a LAMBDA Touch változat üzemeltetése során a CO-koncentráció átlagértéke a 200 mg/m3 szintet éri el, ez átszámolva 10 % O2 az égéstermékekben.

SLX KAZÁNOK VEZÉRLÉSÉNEK VÁLTOZATAI

Az ATTACK SLX faelgázosító kazánok négyféle szabályozással rendelkeznek: PROFI, LAMBDA Touch:

  • SLX PROFI

    ATTACK SLX PROFI


Az ATTACK SLX PROFI kazánok többlete a „PID“ szabályozó, amelynek segítségével a víz, illetve a füstgáz hőmérsékletének megfelelően folyamatosan irányítható a ventilátor fordulatszáma, aminek köszönhetően optimális hatásfok érhető el. A szabályozó a fejlett Fuzzy logic vezérlési logikával felszerelt, amely lehetővé teszi a faelgázosítás munkaciklusának optimális beállítását ahhoz, hogy a lehető legkisebb hőveszteségre kerüljön sor.  • SLX LAMBDA Touch

    ATTACK SLX LAMBDA Touch

Az ATTACK SLX LAMBDA Touch puha és keményfa tüzelésére is alkalmas modern faelgázosító kazán, amely haladó logikával van ellátva a magas hatásfok, alacsony emissziós értékek és fafogyasztás elérése érdekében. A tüzelési folyamat vezérlése nagyon pontosan a füstgáz oxigéntartalmának mérésével, az elsődleges és másodlagos levegő bevezetésével, valamint az elszívó ventilátor változtatható fordulatszámával történik. Mindez a kazán teljesítményének folyamatos modulációját biztosítja.

Megjelenített mennyiség: 244896
Teljesítmény szerinti csoportosítás: teljesítmény Tartalom szerinti csoportosítás: teljesítmény
Megjelenítés módja: KépekkelTáblázat képekkel
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
A Cégről