Faelgázosító kazánok DPX

A DPX KAZÁN FŐ JELLEMZŐJE A „CSÖVES” HŐCSERÉLŐ, SPECIÁLISAN MOZGATHATÓ TURBOLÁTOR SPRILÁLOKKAL.


Az ATTACK DPX faelgázosító kazán STANDARD, PROFI, LAMBDA és COMBI Pellet változatai családi házak, hétvégi házak, kisüzemek, műhelyek és hasonló objektumok takarékos és környezetvédelmi szempontból kímélő fűtésére
készültek. Az ATTACK DPX kazán előírt tüzelőanyaga a száraz fa vagy pellet. A betöltő kamra teljes kihasználása esetén 8–12 órán át tartó folyamatos tüzelés is lehetséges. 


Műszaki szempontból magas hatásfokú, alacsony füstgázhőméerséklettel, hatékonyabb tüzelési folyamattal rendelkező kazánokról van szó. Az ATTAK DPX maximális hatásfoka 91,3%. A hatékonyabb ATTACK DPX kazánok beszerelése az üzemeltetési költségek csökkenését eredményezi, ami az alacsonyabb hatásfokú kazánokra nem jellemző.

Össztársadalmi szempontból környezetbarát, fa biomassza tüzelésére alkalmas forrásról van szó, amely CO2 semleges tüzelőanyag. A káros emisszió-képződést tekintve a LAMBDA verzió üzemeltetése során a CO-koncentráció átlagértéke a 200 mg/m3 szintet éri el, ez átszámolva 10% O2 az égéstermékekben. Az érvényes európai EN303-5 szabályzat szerint, amely tartalmazza a kazánok szilárd tüzelőanyag szerinti osztályozását, illetve az emissziók hatásfoka és kepződése alapján történő besorolást az egyes osztályokba, az ATTACK DPX (LAMBDA kivitelezés) a norma szerinti legjobb osztályban több, mint 25-ször alacsonyabb szintet ér el a káros CO tüzelőanyag-emissziókoncentráció, mint a megengedett mennyiség!


DPX KAZÁNOK VEZÉRLÉSÉNEK A VÁLTOZATAI:

A DPX FAELGÁZOSÍTÓ KAZÁN HÁROM KÜLÖMBÖZŐ SZABÁLYOZÁSSAL KAPHATÓ: STANDARD, PROFI ELEKTRONIKUS ÉS LAMBDA.
  • ATTACK DPX STANDARD

Az ATTACK DP Standard faelgázosító kazán kazán- és füstgáztermosztáttal rendelkezik.

DPX Profi

  • ATTACK DPX PROFI

Az ATTACK DPX Profi faelgázosíó kazán elektromos szabályozóval ellátott berendezés, amely a vízteres kazánok hőmérsékletének szabályozására szolgál fatüzelés céljából.

Az ATTACK DP Profi kivitelezés a Standard kivitelezéssel szemben nagyobb felhasználói kényelmet, teljesítménymodulációt biztosít, amely hozzájárul a legoptimálisabb paraméterek eléréséhez a fatüzelés során. A szabályozó állandóan méri a vízhőmérsékletet, a mért értéket pedig a kijelzőn mutatja. Ezenkívül irányítja a füstgáz szelepet, valamint a HMV szivattyút.

DPX Profi

  • ATTACK DPX LAMBDA

Az ATTACK DPX LAMBDA faelgázosító kazán figyelembe véve a kiváló emissziós és hatékonysági értékek elérését, a tüzelési folyamat vezérlésének legelőrehaladottabb technikájával rendelkezik. A vezérlés a Lambda szondájának oxigénre vonatkozó, valamint a kazánhőmérséklet és a füstgáz hőmérsékletének adatai alapján képes önállóan irányítani az elsődlegesen és másodlagosan bevezetett levegőmennyiséget. Az összes üzemeltetési paraméter áttekinthető, többsoros LCD képernyőn jelenik meg. A paraméterek változtatása a kazán vezérlőpanelén található gombok megnyomásával lehetséges. Az esetleges hiba- vagy vészjelzésekről a LED dióda értesít.

DPX Profi

  • ATTACK DPX COMBI PELLET

A rostély automatikus tisztításával bíró égő teljesítményének beállítása, illetve a DP acél test tüzelési folyamatának automatikus beindítása, illetve befejezése révén jutunk a kombinált szilárd és pellet tüzelésű kazán fogalmához. A pelletégő az állítható pantográfon található, aminek segítségével az égő egyszerűen a kazán felső ajtajába helyezhető, így a faelgázosító kazán pillanatokon belül pellet tüzelésű kazánra alakítható. Amennyiben rendelkezünk fával, az égő ismételten könnyen leszerelhető, és a kazán újra faelgázosító kazánként működtethető. A kazán vezérlése Profi „PID“ szabályozóval, valamint az égőhöz tartozó elektronikával van megoldva. A főkapcsoló segítségével mindkét elem könnyen kikapcsolható, illetve ez alapján a két tüzelőanyag bármelyike felhasználható. Ez a megoldás kétféle, 8–30 kW és 15–50 kW teljesítménnyel bíró égő használatának lehetőségét nyújtja.

SLX COMBI PELLET


.

Megjelenített mennyiség: 244896
Teljesítmény szerinti csoportosítás: teljesítmény Tartalom szerinti csoportosítás: teljesítmény
Megjelenítés módja: KépekkelTáblázat képekkel
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
A Cégről