Faelgázosító kazánok DP

FAELGÁZOSÍTÓ KAZÁNOK SZILÁRD TÜZELŐANYAGRA, HAGYOMÁNYOS BORDÁS HŐCSERÉLŐVEL


Az ATTACK DP kazán STANDARD és PROFI változatai családi házak, hétvégi házak, kisüzemek, műhelyek és hasonló objektumok takarékos és környezetvédelmi szempontból kímélő fűtésére készültek. Az ATTACK DP kazán előírt tüzelőanyaga a száraz fa vagy pellet. A betöltő kamra teljes kihasználása esetén 8–12 órán át tartó folyamatos tüzelés is lehetséges.

Az ATTACK DP kazánok alapja vízzel hűtött kazántest, amely 6 mm vastagsgú acéllemezekből készült. A hőcserélő a betöltő ajtók kinyitását követően lesz hozzáférhető, ami megkönnyíti annak tisztítását.


A DP TÍPUSÚ FAELGÁZOSÍTÓ KAZÁN VÁLTOZATAI

A DP TÍPUSÚ FAELGÁZOSÍTÓ KAZÁN STANDARD ÉS PROFI ELEKTRONIKUS KIVITELBEN KAPHATÓ.


• ATTACK DP STANDARD

Az ATTACK DP Standard faelgázosító kazán kazán- és füstgáztermosztáttal rendelkezik.

ATTACK DP STANDARD – Vezérlőpanelek


• ATTACK DP PROFI

Az ATTACK DP PROFI faelgázosíó kazán elektromos szabályozóval ellátott berendezés, amely a vízteres kazánok hőmérsékletének szabályozására szolgál fatüzelés céljából.

ATTACK DP PROFI – Vezérlőpanelek

Az ATTACK PROFI „PID“ szabályozóval felszerelt kazán képes úgy irányítani az akkumulációs tartályt töltő szivattyúval, keringető szivattyúval ellátott fűtőkörökkel, szobatermosztáttal felszerelt fűtési rendszert, hogy a lehető legkisebb hőveszteségre kerüljön sor. A szabályozó úgy állítható és csatlakoztatható, hogy irányítható legyen a fűtőkörök szivattyúja, valamint a HMV akkumulációs tartályt töltő szivattyú.
Megjelenített mennyiség: 244896
Teljesítmény szerinti csoportosítás: teljesítmény Tartalom szerinti csoportosítás: teljesítmény
Megjelenítés módja: KépekkelTáblázat képekkel
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
A Cégről