AKTUALITY

[MEGHÍVÓ A NEMZETKÖZI KIÁLLÍTÁSOKRA 2018]
20.01.2016

Tisztelt barátaim, ügyfeleink, nagy szeretettel meghívjuk Önöket a következő nemzetközi kiállításokra, melyen az ATTACK, s.r.o. termékei kerülnek bemutatásra.

Több
[Otthon Melege Program]
13.05.2016
Családi házak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének felújításának támogatása alprogram
Több
[LEGJOBB KIÁLÍTOTT TERMÉK]
30.03.2016

"OLTRE LA CLASSE A" MCE MILANO 2016

A 40.évforduló alkalmából a egyik legnevezetesebb nemzetközi fűtéstechnikai Európai kiállítások egyikén „MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT” Milánóban, az ATTACK, s.r.o. bemutatta a termékeit és újdonságait a 2016 évre. A legforróbb újdonságként be lett mutatva a innovatív faelgázosító kazán  ATTACK 25 SLX Lambda Touch  szilárd tüzelőanyagra amely gazdaságos a kiállításon "oltre la classe A" rangos díjat szerezte meg.

Több
[Az ATTACK FD AUTOMAT, teljesen automata tüzelőanyag adagolású kazán igazoltan megállja a helyét]
17.11.2015
A GRAND PRIX 2015 díjat az ATTACK, s.r.o. mint gyártó, az ATTACK heating CZ, s.r.o., Csehországi képviseletével közösen kapta. A kiállításon az ATTACK, mint gyártó a már jól bevállt termékei mellett, bemutatta technikai újításait és új termékeit is. A fennt említett GRAND PRIX 2015 díjat az ATTACK FD AUTOMAT 25, automata tüzelőanyag adagolású, szilárd tüzelésű kazán kapta, mely szénnel és pellettel üzemel.
Több
[ATTACK SLX]
24.07.2015
Megtaláltuk a megoldást a kedves vásárlóink számára, egy olyan új kazán típussal mely időt és tüzelőanyagot spórol. Az új típusú SLX kazánban a 12 óra égés idő mellett elegendő mindösszesen 2-szer megrakni a kazánt.
Több
[ATTACK DPX COMBI Pellet]
24.07.2015
Megtaláltuk a megoldást azon vásárlók számára, melyek még nem döntötték el, hogy faelgázosító kazánt vásárolnak vagy pellet kazánt. Örömmel mutatjuk be Önöknek a kombinált faelgázosító és pellet kazánunkat. A kazán maximális kényelmet biztosít, hatékony, egszerű használat, fára és pelletre egyaránt.
Több
[Az ATTACK KFT. tájékoztatója]
28.05.2015

Az Attack kft. mint a szlovákiai kazán gyártó cég hivatalos képviselete, szakoktatást tart dorogi székhelyén. A szakmai nap célja az Attack termékek bemutatása, az új termékek bevezetése, beüzemeléssel kapcsolatos lépések pontos, szakszerű ismertetése az új partnerek számára.

Több
[HUNGAROTHERM 2015]
14.04.2015
Az ATTACK Kft., mint a szlovákiai kazán gyártó cég magyarországi képviselete részt vesz a 8. Nemzetközi fűtés-, klíma és szanitertechnikai szakkiállításon és nagy szeretettel várunk mindenkit az A-pavilonban lévő standunknál.
Több
[Szakmai oktatás Dorogon]
18.02.2014

Az Attack s.r.o., a magyarországi Dorogon újonnan megnyílt üzletében megrendezte a szakmai oktatást  a magyar üzleti partnereknek, készülékszerelőknek és fűtésszerelőknek.

Több
[Vrútky város díja 2013]
04.10.2013

Vrútky város képviselőtestülete 2013. szeptember 20-án ünnepélyes ülést tartott, amely keretén belül Vrútky város polgármestere a Vrútky város fejlődésének hozzájárulásáért és példás képviseléséért járó díjat az ATTACK, s.r.o. társaságnak adta át.

Több
[ATTACK, s.r.o. – főszponzor lett]
25.10.2013

Nemrég az ATTACK, s.r.o. a Vrútky labdarúgó klub főszponzora lett.  Szombaton, 2013. október 19-én az FC ATTACK Vrútky és Turčianska Štiavnička csapatainak mérkőzése előtt ünnepélyesen átadták az új partner, az ATTACK, s. r. o. logójával ellátott új  mezeket. A felnőtteken kívül az összes ifjúsági csapat is kapott mezeket – a kispcsapat, a tanulók és az ifjúsági csapat. A Vrútky város labdarúgó világába jobb idők jönnek.

Több
[Már kapható az ATTACK  termékek és tartozékok teljes műszaki katalógusa!]
25.09.2013

Kedves Ügyfeleink!

Most könnyen szerezhetnek információkat társaságunkról, a teljes kínálatról, tartozékokról, alkatrészekről, a kazánok bekötési sémáiról.
Amennyiben bármilyen kérdésük merül fel, bátran lépjenek velünk kapcsolatba.

Több
[Képzés 2013]
11.11.2013

Elkezdődött a kéthónapos iskolázási sorozat!

Az ATTACK s.r.o /Kft./ ma elindította a kéthónapos iskolázási sorozatát az üzleti partnereink részére,azon szerelési és szervizelési szervezeteknek, melyek a 2013-as év aktuális gyártmányainak és újdonságainak bemutatására szakosodtak.

Több
[Az ATTACK k.f.t. nyilatkozata]
15.08.2013

Az ATTACK, k.f.t. semmilyen esetben nem ajánlja az ATTACK név alatt gyártott termékek vásárlását az Önétől eltérő államban vagy az olcsó intrnetes eladóportálokon keresztül, mint pl. az e-bay. A kazánok meghatározott árucikkek.

Több
[AQUA-THERM PRAHA 2011 Elismerő Oklevele]
25.09.2013

ATTACK, s.r.o. (Kft.) társaság az AQUA-THERM PRAHA 2011 kiállításán bemutatta termékeit a műszaki újdonságok kiállítási tárgyai között, ahol bemutatta a temékét a kazánok új sorába tartozó ATTACK DPX LAMBDÁT új kivitelezésben, amelyek, tekintettel a jelenlegi energiai helyzetre, s tekintettel a környezetvédelemre, minden évben műszakilag fejlettebbek.

Több
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
A Cégről