Kondenzációs kazánok KST

ATTACK KST Plus fali kondenzációs kazán modern kialakítással, korszerű technológiával felszerelve, fokozott megbízhatósággal és minőségi konstrukcióval.

Az ATTACK KST Plus egy kondenzációs kazán hermetikus kamrával, amely fűtésre, valamint átfolyásos vízmelegítésre
tervezett előkeverővel, magas fokú hatékonysággal és nagyon alacsony kibocsátással, föld- vagy cseppfolyós gázzal működtetett, mikroprocesszoros vezérlő rendszerrel felszerelt.

A kazántest lamellás alumínium hőcserélőből és kerámia keverő égőből áll, amely elektronikus gyújtással, ionizációs lángvezérléssel, modulációs ventilátorral és modulációs gázszeleppel van ellátva.


A kondenzációs kazánok felhasználása majdnem univerzális. A mindennapi tapasztalat azt mutatja, hogy a kondenzációs kazánok felhasználható 80/60°C hatásfoka akár 98%. A modern szerkezetnek és az égésszabályozónak köszönhetően minden nagyobb hatékonysággal dolgozik, mint a hagyományos kazán. A hosszútávú megfigyelések alapján a hagyományos megoldással szemben akár 30 %- os megtakarításra lehet számítani a tüzelőanyag-fogyasztást tekintve:
 • Premix kerámia égő - Az ATTACK kazánok speciális mikrolángos premix égővel vannak ellátva, kerámialapokból összeállítva, a tüzelőanyag előkeverésével és nagyon alacsony kibocsátással, vízszintes helyzetben beszerelve. Ez az égő nagyon megbízható és hosszú élettartamú. Elektronikus gyújtás, a láng ionizációs ellenőrzése, kiváló modulációs tartomány és alacsony zajszint jellemzi. A keverési szettet az egyszerű hozzáférés és karbantartás alapján tervezték.
 • Hőcserélő (öntöttvas-al) - TA kazántest csöves bordás ATTACK hőcserélővel van kialakítva, amelynek teljes hatékonysága 109,5%. Tizenegy fűtővíz átjáróból áll három hő fokozattal, amelyek lehetővé teszik az égési gázban levő vízpára effektív kondenzációját. A lamellás egység hegesztés nélküli, maximálisan mechanikus szilárd és feszes, garantálva a hosszú élettartamot és a nagyon alacsony üzemi zajt.
 • Zajszigetelés - Minden ATTACK kazánváltozat hozzáadott zajszigeteléssel ellátott, amely a burkolat belső fala. Ezeknek az óvintézkedéseknek, a folyamatos teljesítménymodulációnak és a minőségi komponenseknek köszönhetően az ATTACK kazánok zajszintje nem lépi túl a 45 dB-t.
 • Kondenzátum elvezetés - Az összes ATTACK kondenzációs kazán alapfelszereltségében megtalálható a teljes integrált kondenzációs kivezetés, amely más médiák szintjére van kivezetve, beleértve a hulladék szifont az ellenőrző nyílással.
 • Kiegészítő tartozékok – térhatásúszabályozók - A térhatású szabályozók - chronothermek új sorozata egyszerűen kezelhető, magas minőségű, megbízható, energiatakarékos és modern kialakítású. A CR 11006 szabályozó lehetővé teszi az ekvitermikus szabályzást – a kazán automatikus beállítása a külső hőmérséklet alapján, egyszerűen beállítható heti program, a kazán kényelmesen irányítható a helyiségből.
Az ATTACK Plus új luxus fali kondenzációs kazánjai az ATTACK, s.r.o. társaság hosszú távú kutatásainak eredménye, amelynek alapja a külföldi piac sokéves tapasztalata.
 • Elegáns kompakt dizájn,
 • a legmodernebb integrált technológia,
 • mikroprocesszoros vezérlés és öndiagnosztika,
 • megbízható automatikus működtetés, a teljesítmény folyamatos szabályozása,
 • intuitív felhasználói vezérlés, ekvitermikus szabályozás,
 • távirányítás kétoldali OPENTHERM kommunikációval,
 • ECO/Comfort vízmelegítés (HMV),
 • alacsony tüzelőanyag-fogyasztás (gáz),
 • magas hatásfok és hosszú távú gazdaságosság

PALIVO
Megjelenített mennyiség: 244896
Teljesítmény szerinti csoportosítás: teljesítmény Tartalom szerinti csoportosítás: teljesítmény
Megjelenítés módja: KépekkelTáblázat képekkel
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
Ügyfélszolgálat
Üzlet
A Cégről
A Cégről